Zoek God en leef optimaal. Haal alles uit het leven wat erin zit. En dat begint allemaal bij Hem. ‘Zoek eerst Zijn Koninkrijk en Zijn gerechtigheid en alles zal u bovendien geschonken worden’, Mattheüs 6:33. Je dag beginnen met Hem maakt zo’n verschil. Ik denk dat we het allemaal wel weten, maar waarom doen we het dan niet? Zet je wekker vroeger, creëer een rustig plekje in je huis, zoek een goed moment waarop je iedere dag een Woord van Hem kunt ontvangen, jezelf kunt opladen en verfrissen; we hebben het ZO nodig, lieve mama’s! We kunnen er niet zonder. En het allermooiste is: er lijkt meer tijd in je dag te zitten, meer rust, meer ruimte voor creativiteit, meer van alles… Het klinkt bizar maar het is echt waar. Echt leven begint bij Hem! Vind je het moeilijk om de Bijbel te lezen? Begin bij een Bijbelboek en lees elke dag een hoofdstuk. Je zult merken dat je gaat hongeren naar meer. Meer van Hem, meer van Zijn leven in jou! Zoek de Heere en leef! GEBED: Lieve Heer, soms geniet ik niet zo van het leven en zie ik ’s morgens al op tegen de dag die gaat komen. Wilt U mij helpen optimaal te leven en te genieten van het leven dat U mij hebt gegeven? Leer mij U te zoeken, iedere dag. Dit bid ik in Jezus’ naam, AMEN!