Wist je dat deze woorden driehonderdvijfenzestig keer in de Bijbel staan? Voor iedere dag één keer. Waar ben jij bang voor? Bang voor de mening van anderen? Bang of het je vandaag allemaal wel gaat lukken? Bang voor al die mensen op het schoolplein? Bang voor de toekomst? Bang dat je kanker zult krijgen? Bang om je oudste los te laten? Er zijn zoveel verschillende dingen waar we bang voor kunnen zijn. Maar God zegt vandaag tegen jou: VREES NIET! Geef het aan Mij en Ik bevrijd je van die angst. ‘Maar nu, zo zegt de Heere, UW schepper, UW formeerder. Wees NIET bevreesd, want Ik heb u bij uw naam geroepen, U bent van MIJ. Wanneer u zult gaan door het water, Ik zal bij u zijn, door rivieren, zij zullen u NIET overspoelen. Wanneer u door het vuur zult gaan, zult u NIET verbranden, geen vlam zal u aansteken. Want IK BEN DE HEERE, UW GOD!!’ Jesaja 43:1-3. Wat er ook gebeurt, Hij is erbij en Hij zorgt voor jou. Niemand kan zo goed voor jou zorgen dan God alleen. Dus, wees niet bevreesd lieve, prachtige moeder. Hij is bij jou en Hij zorgt voor jou. Vandaag en de rest van de dagen die gaan komen. GEBED: Dank U voor iedere belofte vanuit Uw Woord. Wat goed om te weten dat ik niet bang hoef te zijn. U zorgt voor mij, U bent bij mij, U beschermt mij, wat er ook gebeurt… U hebt alles in Uw handen en daar mag ik op vertrouwen. In Jezus’ naam. AMEN.