Het Woord van God inprenten betekent eigenlijk tatoeëren. Laat je een tattoo zetten, dan draag je die je hele leven met je mee. Je kinderen het Woord van God leren, zal altijd getatoeëerd in hun binnenste blijven. Hoe gaaf is dat?! Je doet dus niet zomaar iets. Ook al voelt het soms zo. Wat jij doet is van eeuwigheidswaarde! Begin dus vandaag. Hang Bijbelteksten op die je je kinderen wilt leren. Het is van waarde voor ieder gezinslid! Ik heb er zelf ook heel veel baat bij J. Mijn dochter is de laatste tijd ’s nachts bang, dus ik heb Psalm 91:1: ‘Wie in de schuilplaats van de Allerhoogste is gezeten overnacht in de schaduw van de Almachtige’ groot uitgeschreven en opgehangen op de koelkast. Als we nu ontbijten, leren we deze tekst uit ons hoofd. Zo vang je twee vliegen in één klap.  Mijn dochter is niet meer bang en ons hele gezin kent deze tekst uit het hoofd. GEBED: Ja Heer, ik wil de tijd nemen om mijn kinderen Uw Woord in te prenten en daar een prioriteit van maken. Ik wil mijn kinderen meegeven wat Uw Woord zegt in plaats van wat de wereld ze wijsmaakt. Dank U voor Uw machtige Woord. Het is zo rijk! In Jezus’ naam. AMEN.