Een veiligere plek dan het huwelijk zou er niet moeten zijn om je zonden te kunnen belijden. Loop je continu vast? Nemen oude patronen iedere keer de overhand? Is er een terugkerende zonde in je leven? Ervaar je problemen met je kinderen en kom je er niet uit? Belijd het aan je man en laat hem voor je bidden, zodat je genezing gaat ontvangen en verandering gaat zien. Nu zullen ook alleenstaande moeders dit lezen, of moeders met een ongelovige man of moeders met een moeizaam huwelijk. Zij zien dit niet als een veilige plek. Zoek dan een goede vriendin op waar jij je veilig bij voelt en breng deze Bijbeltekst in praktijk. God verlangt ernaar dat Zijn Woord in praktijk wordt gebracht, tot GROTE getuigenis van Zijn naam! Je zult versteld staan van de mooie uitwerking en het geweldige resultaat! De wereld moet zien dat Jezus leeft! En God heeft jou daarbij nodig. Gods zegen vandaag, lieve moeder, wees niet bang maar zie uit! GEBED: Oh, lieve Vader, wat laat ik mij toch vaak tegenhouden door negatieve en misleidende gedachten. Ik wil meer van Uw bevrijding en genezing ontvangen, zodat ik die moeder en die vrouw kan zijn die U bedoeld heeft. Geef mij de vrijmoedigheid mij kwetsbaar op te stellen en samen met … te kunnen bidden, zodat ik Uw genezing ontvang. In Jezus’ naam. AMEN.